Aavikon kukka

Tou 29, 2010

Suosittelen elokuvaa Aavikon kukka (Desert flower)

Elokuva kertoo huippumallin ja ihmisoikeusaktivisti Waris Dierien elämänkerran.Waris on ensimmäinen nainen joka on nostanut esille ongelman naisten sukupuolielinten silpomisesta. Olen lukenut aikoinani kirjan ja pidin sitä hyvänä ja ajatuksia herättävänä. Sinänsä elokuva ei tarjonnut mitään uutta, mutta kyllä sitäkin hyvänä pidin.

Aurinko paistaa, mukavaa taas vaihteeksi. Kohta suunnataan nokka kohti ulkoilmaa. Voisimme käydä vierailemassa kirpparilla isiä morjestamassa. Eilen satoin niin paljon vettä että en viitsinyt lähteä Onnin kanssa ulos. Ei sillä että minut olisi sokerista muovailtu, tai ehkä osin onkin.. heh, en vainhalua rintatulehdusta heti perään uudelleen. Selvisin kyllä tuosta ensimmäisestä aika kivuttomasti. Se meni nopeasti ohi.

Käytiin keskiviikkona neuvolassa ja Onni painaa jo 5,600 kg  ja 58 cm. Aamuisin pikku veitikka on usein tosi hymy päällä ja illalla tulee vähän enemmän känkkää. Tänä aamuna yritin epätoivoisesti tutin voimalla saada sitä nukkumaan vielä hetkiseksi mutta ei 🙂 ja niinkuin parina muunakin päivänä kun luovutan ja nostan itseni lopullisesti sängystä niin toinen simahtaa.. Tuossa se nytkin sikeitä vetää 🙂

Heidi ystävän kanssa otettiin 100 euron veto herkuttelusta. Tai veto menee niin että se joka sortuu herkutteluun joutuu maksmaan 100 euron sakon toiselle. Summa on sen verran suuri että ei kyllä tee mieli sortua. Maanantaina onkin jo viikko mennyt, yllättävänkin helposti. Taidan olla aika ehdoton tyyppi, joko tai. Tehtiin omat tavoitteet ja kummallakin on omat säännöt siitä mitä saa syödä. Jo luulisi kohta kilojen karisevan.

En ihan ymmärrä vieläkään tätä wordpressiä. En osaa laittaa minnekkään laskurin ja sellaisen kivan kellon koodeja.. onko ne nyt sitten html-koodeja? Niin että saisin ne näkyviin.. hmph…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: