Mukeja mukeja!

elokuu 24, 2010

Laskin muumimukini niitä on 39 kpl, eli meille kun kahville tulee niin muki pitäisi löytyä ainakin :). Ja kyllä tuo pannukin porisee.. Melkein liiankin usein 🙂 Täytyy myöntää että muutamia mukeja on kaksi kappaletta kuten kesämukia 2008, hemulia, rakkausmukia on peräti 3 kpl.

Minulla on kuitenkin uusi visio munkieni suhteen. Ajattelin panostaa tuohon musta-valkoiseen linjaan. Mustavalkoisia mukejahan on ainakin seikkailu ja muumipappa. Sitten on myös tämä mitä minulla ei ole. ->

Ihastuin seikkailumukiin kun ne tulivat kauppoihin ja silloin mietin pitäisikö niitä ostaa enemmänkin. Nyt tiedän että hyvän syyn miksi! Ajattelin kerätä näitä mustavalkoisia, lähinnä siis seikkailua ja muumipappa hieman useamman kappaleen. Ehkä 3 ja 3. Sitten ajattelin ostella myös muita mustia, valkoisia tai mustavalkoisia teema astioita, myös mustia ja valkoisia teema mukeja.  Niin että voin tehdä mustavalkoisia kattauksia, ainakin 12 hengelle. Tämä tukee myös ajatustani siitä että keräisin perus astiastoksi valkoisen teema astiaston. Ja parasta tässä olisi se että se olisi hyvin muunneltavissa koska kattaukseen voisi tilanteen mukaan yhdistellä muitakin mukeja kuten keltaisia muumimukeja ja samaa sävyä olevia kahviliinoja ja kukkia! 🙂 Hyvä idea vaikka itse sanonkin!!

Näitä muumimukeja mulla ei myöskään ole. Eikä kyllä varmaan tule ikinä olemaankaan jollei joku halua yllättää?! 🙂 Eli hulluihin hintoihinhan nuo mukit kohoaa…

Tässä myös linkki listaan kaikista mukeista. Sisko hoi! pitikin laittaa sulle tämä…

Mainokset

One Response to “Mukeja mukeja!”

  1. Erja Says:

    Hyvä idea, sanon minäkin! 🙂 Meillä on tällä hetkellä kaksi muumimukia, lahjaksi saatuja. Kihlajaislahjaksi saatiin myös kannu (mustavalkoinen, en muista minkä niminen) ja se on kyllä tosi ihana!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: