Syksy saapuu

elokuu 26, 2010

Meidän kesäkukat on nyt kaunista historiaa. Pakko myöntää että ei ne enää tässä kuussa olleet ollenkaan kauniita. Pääsivät kuivahtamaan aika monenmoista kertaa. Sitten päätin antaa niiden kuivaa.

Muutaman kuvan ehdin napata vielä ennen kompostiin korjaustöitä. Krassit kukkivat sitkeästi muutamalla kukkasellaan vaikka varret ja lehdet olivat jo kuivuneet.  Eilen laitoin töpinäksi ja tyhjensin ruukut.

Parvekkeelle ei sitten jäänytkään muuta, kuin tämä jo aikaisemmin mainitsemani äitienpäivä ruusu, joka jaksaa voida päivä päivältä paremmin. Suorastaan ihmeellinen selviytymistarina. Saa nähdä miten kukan käy kun kannan sen sisälle. Täällä se nimittäin nuupahti alun perin hyvinkin nopeasti.

Ja koska kesä päätty parvekkeella oli keittiötontun aika muuttaa talvehtimaan keittiöön. Sai hommakseen vahtia että syömme tarpeeksi hedelmiä. Kun saan keittiön hyllyt vihdoin ja viimein paikalleen tulee se saamaan arvoisensa paikan. Ellin vanha kunnon kamu.

Eilen illalla vierailimme tosiaan Lassen veljen ja hänen vaimonsa luona. Aika harvoin tulee käytyä, mutta nytpä mentiin 🙂 Oli mukavaa ja Riitta oli leiponut tosi hyvää suolaista  piirakkaa. Ehkäpä, ehkäpä kokeilen itsekkin joku päivä ja yllätän Lassen. Uskallan sanoa sen täällä kun se ei kai jaksa tätä lukea 🙂

Tänään mennäänkin kaupungille minä ja Onni. Ja jos Onni ja Lasse suo niin menen vielä kirpputorille, ehkä parille käymään ihan itsekseni. Ja illalla taas vieraita 🙂 IHANA ELÄMÄ 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: