Tuoli

syyskuu 15, 2010

Ostin kirpputorilta tällaisen tuolin.  Tästä pulitin 8 euroa, mikä oli ehkä liikaa mutta toisaalta ei. Usein ihmiset pyytävät vieläkin huimempia hintoja. Hyväkuntoinen, ainoastaan maalia kaipailee pintaan.

Sekalaisessa puutuoli kokoelmassani on tuoleja jo 2 kpl. Visioni on siis keräillä erilaisia tuoleja ja joskus minulla on niille joku ihana paikka kuten kesämökki, rantasauna tai askarteluhuone :). Ja sitten maalaan ne kenties erivärisiksi! En tiedä miten pitkään rakas avokkini ymmärtää huonekalujen keräilyä. Neliöitä nykyisessä asunnossa ei kuitenkaan liikaa ole. Mutta aina välillä on niitä hetkiä kun on paljon vieraita ja etsitään tuoleja!

Kirpputoreista puheen ollen kävimme viikko sitten lauantaina Sarin kanssa Jyväskylän Seppälänkankaan kirpparilla. Siellä on ihan järkyttävät hinnat. Ihmiset pyytää mitä ihmeellisemmistä ja huonokuntoisista asioista tosi paljon ylihintaa. Itse jaksan jankuttaa kierrätyksen ideaa ja en kyllä maksa maltaita mistään rikkinäisistä astioista tai likaisista leluista ja lastenvaatteista. No mutta jos joku ostaa ilolla ja joku myy hyvällä rahalla, niin onhan se toisaalta win-win. Mutta ostaako?!

Olen myös miettinyt että miten eri kirpputoreilla hintataso voi olla niin eri. Pöytävuokrissa ei usein kauhean suurta poikkeusta kuitenkaan ole.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: