E.T ja M&I

syyskuu 16, 2010

Katsottiin E.T -elokuva yksi ilta. Oli pettymys. Olihan se ihan ok, mutta ei ehkä hehkutuksen arvoinen. Emme kyllä varmaan ole ihan kohderyhmää, mutta silti odotin elokuvalta enemmän. Olin jo hieman häpeillyt aukkoani sivistyksessä joten olihan se katseltava.

Kuvan täältä NAPS

Eilen olin hyvin aktiivinen. Vaunuilin, Zumbailin (eli siis harjoittelin taas niitä liikesarjoja), lenkkeilin yksin vesisateessa, tein sosekeittoa, pullaa ja Lassen suosikkia kinkku-sipuli piirakkaa. On se kyllä minunkin suosikkejani nykyisin. Toki puhuin myös  puhelimessa tapani mukaan niin äidin kun Heidin kanssa ja tottakai touhusin Onnin kanssa. Saa nähdä mitä tämän päivä tuo tullessaan. Siivousta olen TAAS suunnitellut ja sitten yksi ystävä ilahduttaa meitä vierailullaan.

Onni möyryää ja kiljuu kovasti. Tarkkailee terävästi ympäristöä ja tutkii pikkukätöisillään jo hyvinkin kovakouraisesti paikkoja. Peppu heiluu merkkinä siitä että kohta mennään. Johtoja pitää jo raivailla edestä pois, koska ne kiinnostaa! Ruoka on alkanut taas maistumaan paremmin, huhu.. mutta ei sitä kyllä suursyömäriksi voi haukkua.

Ystäväni pitää M&I-kutsut!! Jee! Minun oli tarkoitus viime viikonloppuna pitää omat, mutta ilmoittautumisia tuli niin kauhean vähän että päätin perua ja järjestää joskus toiste!

M&I Nettisivuille Tästä

Olen jo suunnitellut mitä haluaisin ostaa 🙂 En vain osaa valita että mitä näistä. Kaikkiin ei ole kyllä varaa, ovat sen verran hintavia kuitenkin.

Kuvat on otettu M&I:n  nettisivuilta

Noi sienet on kyllä kurvaamassa etusijiolle, mutta toi haalarikin on aika söpö, ja möröt.. voihan hitsiläinen ! 🙂 Aikuisten vaatteet ei niin minua polttele.. Onneksi 🙂

Mainokset

2 Responses to “E.T ja M&I”

 1. Katja Says:

  Hih! E.T.! 🙂 Nimimerkillä ”kyllä kolahti, ensi-illassa istunut ja kyyneliä vuodattanuy lapsi 80-luvulla” kirjoittaa 😀
  En koskaan saanu sitä lelua, mikä puhu ”E.T. go home, e.t. go home, E.T. go home” ja sormeenkin tuli valo 😀 Tämmösiä traumoja sitä voi pieneen lapseen jäädä, mitkä muistaa vielä vuoskymmenien päästä… Eli osta aina lapselle lelu kun se haluaa, AINA! 😀
  Pitääkin testaa meiän poikiin miten ko. leffa puree, ja kattoo itekin vieläkö itkettää ;-D

  Nähdäänkö ensi viikolla? 🙂

 2. elli Says:

  Täytyy pitää mielessä ja varautua leluvuoreen 😉

  Joo nähdään! jutellaan ajankohdasta vaikka inboksissa facessa!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: